Főoldal       Legyen a kezdőlapom       Kedvencek közé       Hírlevél       Hirdessen nálunk!   
Hajdúszoboszló
  Térképek
  Közlekedés
Városunk képekben
  Városnéző séta
  Fotógaléria
Turizmus
  Szálláshelyek
  Vendéglátók
  Eseménynaptár
Vállalkozások
  Üzletek
  Szolgáltatók
  Eladó ingatlanok
Szórakozás
  Szabadidő
  Aquapark
  Strand
  Uszoda
Egészség
  Szakorvosi rendelő
  Gyógyfürdő
  Gyógyvíz összetevői
  Kezelések, javallatok
Szoboszló Art
  Képzőművészet
  Irodalom
Múltidéző
  Helytörténet
  Nosztalgia fotóalbum
  Hírességeink
 
 
A www.szoboszloinfo.hu weboldal kiadója, üzemeltetője az Interist Media Bt. továbbiakban Üzemeltető, tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról. Továbbá tiszteletben tartja a szólás, a véleménynyilvánítás valamint a sajtó szabadságát és ügyel arra, hogy a weboldalon megjelenő tartalom megfeleljen a jogszabályi előírásoknak és a jó ízlés szabályainak.
 
Az Üzemeltető vállalja, hogy a Felhasználó által az Üzemeltető szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges, a Felhasználó által rendelkezésre bocsátott személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös figyelmet fordít az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), valamint az 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), az 1995. évi CXIX. tv. (A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név,- és lakcímadatok kezeléséről) és az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény fokozott betartására.
 
A szoboszloinfo.hu oldalakra ellátogató felhasználók IP-címei a felhasználók látogatásai rögzítésének céljából naplózásra kerülnek. Ezeket az adatokat az Üzemeltető kizárólag statisztikák készítésére használja fel (pl.: szavazás). Az IP-címeket az Üzemeltető semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a felhasználó személyesen beazonosítható lenne, ugyanakkor meghatározott esetekben ezek a címek és a naplófájlok személyes adatnak minősülnek.
 
Az Üzemeltető szolgáltatásait a Felhasználó a saját felelősségére használja. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weblapon elhelyezett adatok, anyagok, információk tartalmáért kizárólagosan a Felhasználó felelős.
 
Az Üzemeltető kijelenti, hogy az adatbázisában meglévő adatokat kizárólag közvetlen üzletszerzési célra, statisztikai kimutatások készítésére használja, azokat harmadik személynek nem adja át. Az Üzemeltető tiszteletben tartja a levéltitokra vonatkozó jogszabályokat.
 
A Felhasználó az Üzemeltető szolgáltatásainak igénybevételével hozzájárulását adja a személyes adatok fent meghatározott, korlátlan idejű felhasználásához. A Felhasználónak jogában áll az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérni, illetve ellenőrizni adatai tartalmát, igény szerint bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve törlését az adatbázisból.
 
Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalakon elhelyezett információk helyességéért vagy valóságtartalmáért.
Az Üzemeltető továbbá nem vállal felelősséget a működés teljes leállításából, bármely okból bekövetkező szüneteltetéséből, változásokból eredő esetleges károkért; és a Felhasználók számára a szolgáltatások igénybevételéből eredő esetleges anyagi vagy erkölcsi károkért, a látogatók irányában sem.
 
Szállás ajánló
Olcsó Szállás Hajdúszoboszló
Ügyeletes gyógyszertár
Fotógaléria ajánló
Szolgáltatás ajánló
Szolgáltatás ajánló
Szeretne szálláshelyének, szolgáltatásának népszerű, egyedi, korszerű weboldalt?
06 (30) 303-5245
www.szimbol.hu
   Kapcsolat       Médiaajánlat       Vendégkönyv       Partnereink       Szerzői jogok       Adatvédelem   
© 2005-2017 Interist Média Bt. - Minden jog fenntartva.